fredag den 15. februar 2013

O som Overbevist om...

Kom til at købe lidt stof i "stof og stil" i Sønderborg i går. Havde slæbt min mor og datter med der ud (ja de ville selv... Men undskyld, næste gang skal jeg nok selv køre der ud ;)).
Og det var KUN fordi mine andre stoffer følte sig lidt ensomme (er jeg OVERBEVIST om...)
Min mor mente tilsyneladende også at mine stoffer ville være kede af det uden selskab, for hun puttede også lidt ned i vognen...
(Der var også lidt basisstoffer til lidt festkjoler, dem har jeg ikke lige taget med på billedet og de sorte stoffer gad jeg ikke brede ud ;))

8 kommentarer:

 1. Uhm det ser godt ud :-) er næsten helt misundelig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ik'? Glæder mig også til at kunne kaste mig FRÅDENDE over det

   Slet
 2. Lækre ting :-) Det ville da være synd hvis dine stoffer blev ensomme ;-) Jeg skal også derud i dag efter noget neontråd. Jeg er meget spændt på om jeg kan nøjes... Hvad er det for et spændende mønster der står der?
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja for jeg kan ikke holde ud, at de er kede af det, de små stakler...;)
   Uh det lyder farligt med tråden. Spændt på hvad du alt sammen kommer hjem med :D
   Det er mønster nr 22036. Synes det så så spændende ud, så blev nød til at liste det ned i vognen (er ellers normalt ikke særligt begejstret for stof og stils mønstre, fordi der kun er 1 str i pakken, men en gang imellem MÅ jeg bare prøve)

   Slet
 3. Svar
  1. Ja ikke? Ligesom sko og garn, kan stof hellere ikke tåle at blive ensom ;)

   Slet
 4. Jeg glæder mig til at få en bluse af det nederste stykke stof, det var bla. det jeg smed ned i vognen til Susannes ensomme stoffer ;)de sorte er nu heller ikke at foragte, selvom Susanne synes de åbenbart er lidt kedelige, tænk på hvad du kan brodere på stoffet til bluserne!! Det glæder jeg mig til ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den bliver rigtig flot, din bluse.
   Det sorte er bare så kedeligt på billeder, derfor kom de ikke med ;)

   Slet