tirsdag den 12. februar 2013

L som Lola'erne

Dem der kender mig ved jeg har en øhh ja hvad kan man sige, en lille ting for sko:"Hej jeg hedder Susanne og jeg har aaalt for mange sko" i hvertfald hvis man spørger manden min... Efter hans overbevisning behøver man KUN 3 par og alt andet bør ryge ud...hmfp
Vi har lavet den stiltiende aftale om at hver gang jeg køber et par nye, skal et par gamle ud (så det godt ungernes sko skal skiftes ud i ny og næ, når de er blevet for små, for aftalen lyder jo ikke på hvis sko ;)).
Nå men her er mine absolut babyer inden for mine sko. Dem jeg går og aer lidt på, klapper lidt på og høre hvordan de har sovet i nat....
Mine lola ramona. De er fantastiske at gå i og feste i og bare lege hjemmedirektør i. De er gode at have på til opvaskemaskinetømning, bleskift, en grå og trist dag, når postkassen skal tømmes og når manden min engang imellem byder fruen her på en lille tur ud og spise.
Her er de suk... (Bliver glad af bare at kigge på dem :*)

13 kommentarer:

 1. Man skulle næsten tro det var mig der havde skrevet det her indlæg. Det er fuldstændig den samme historie hjemme hos mig :-) Jeg skal også smide et par ud, hver gang et nyt kommer ind, så jeg får lysten stillet gennem indkøb til børnene ;-) Min mand kan købe et par sko og have dem liggende i 3 år før de gamle er slidt helt ned, så det er strengt nødvendigt at tage de nye frem. Jeg kan knap nok vente med at komme inden for døren med mine nye, og har dem gerne stående ved siden af sengen de første par nætter. Jeg kalder det "skofonitis"
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Puha glad for at høre jeg ikke er den eneste "skofonitis" (pragtfuld udtryk, det kommer jeg til at bruge fremover)
   Det lyder også som min mand. De pæne sko han har og som nu er blevet degraderet til daglig brug (og ikke kun pæn...) fik han kort før vores bryllup for 11 år siden... kondiskoene bliver skiftet lidt oftere, men et par pæne sko i 11 år... det kan man da ikke :D

   Slet
 2. Hold op, hvor er de flotte og lækre - er helt forelsket... uh
  Og så sukker jeg dybt, for jeg kan ikke gå rundt i sådan nogle længere. Efter den yngste er kommet til verden er jeg henvist til flade sko (og tror heller ikke en ankel med skruer og møtrikker fremmer den sag)... men det skader ikke at drømme :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De fås også i flade udgaver ;) og det er en rigtig faaarlig sko at forelske sig i. Jeg drømmer om MAAANGE FLERE... De er fantastiske at have på, ingen ømme fødder efter en hel aften med dans..

   Slet
  2. Det må jeg altså lige have undersøgt nærmere så. Tænker lidt at de da kan pifte ethvert outfit med cowboybukser og sort bluse - eller generelt et sort outfit - helt op. WOW

   Slet
 3. Åhhh Alte. dig og dine sko. Kan slet ikke forstå dit behov for så mange sko. Jeg giver Jan ret, 3 par sko er alt hvad man skal bruge. NOOOOOOOOTTTTTT Jeg elsker dine argumenter for brug af dine LOLA.....Bleskift og postkassetømning;)
  Du er sku cool....
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man er vel ikke hjemmedirektør for ingenting og så nytter det jo ikke noget at tøffe rundt i sutsko dagen lang :D.

   Slet
 4. Jeg har ikke MANGE sko, men de der 10-20 par som er mest nødvendige. Dog går primært i flade sko men garderoben tæller alt fra designer til Bilkamodeller. Og er lige glad for dem alle. Senest har jeg købt et par fonuftige Rieker uldstøvler, som kan holde mine tæer varme! ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo det, de er jo alle baaare SÅ nødvendige. Normalt er det også de flade der er mest brugt (støvler faktisk mest, Angulus og dr.martens.Da jeg stod i butik, var det de eneste som mine kollegaer ikke faldt døde om af (læs har ekstrem sure tæer)..) Men maaangler faktisk nogle lidt varme fornuftige støvler, måske man skulle kigge nu hvor der er udsalg

   Slet
 5. Lola selvfølgelig skulle de på som L, de er jobtræning fede

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er guld en grå og trist oprydningstirsdag ha ha :D

   Slet
 6. Hvor er de BARE skønne .... jeg har desværre en ret bred fod, så det skal helst være noget med remme hvis de skal være høje .. så det er mest sommersko jeg har i den stil

  .. og tre par !!!!!!!! hvem kan dog nøjes med det ... ja, altså bortset fra mænd ;o)

  SvarSlet
 7. Ja er de ikke, ELSKER dem bare. Vil sige at de er rimelig rummelige, jeg har nemlig selv problemer hvis de bliver for smalle.
  Og ja 3 par... kun mænd der kan nøjes med det :D

  SvarSlet