fredag den 1. februar 2013

A-menneske....

A-menneske bliver jeg AAAAAldrig. Har prøvet, men neeeej og gudskelov er Kristoffer lidt som sin mor.
Billede af en MEEEEGET træt Kristoffer her til "morgen". Klokken var da 10.35 da han prøvede at vågne op ude på badeværelset (skal lige siges at det er sjældent at han sover SÅ længe, som regel er den 8.30.. og han sover ikke til middag mere)...

11 kommentarer:

 1. A menneske hvor godt tænkt! Kl. 10:35 hold nu op. Det er jo langt oppe af dagen. Her vågner Alberte kl 5:15 og er mega frisk, så det er godt at hendes mor ikke er The Alte. Den ville ikke være noget god cocktail;)`Mys mys

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha nej er glad for at Jans gener ikke har trumfet igennem lige på det område, for så havde jeg nok også haft en lille prut der ville op deromkring... puha bare tanken gør mig jo helt træt zzzz.
   Knus fra der Alte

   Slet
 2. He he. Hvor godt, må håbe at han vænner sig til lidt tidligere morgener eller kan gå i eftermiddagsskole til dén tid! :o) Her står vi op mellem 6-7 hver ENESTE morgen - altså også når vi har fri, desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de store har vænnet sig til at skulle tidligt op. Børnehaven var ellers lidt bekymret, fordi vi altid først kom trissende kl. 9.30. Stod jo i butik dengang, så det kunne vi tillade os :D.
   Og det skal lige siges at uanset hvor tit jeg prøver at vænne mig til at stå tidligt og gå tidligt i seng, SÅ KAN JEG BARE IKKE... Vågner kl.21.00 sharp og er bare ikke til at driiiive i seng før EFTER midnat uanset om vækkeuret har ringet kl. 06.30 hele ugen... Jeg er squ mærkelig :D

   Slet
 3. Godt tænkt ( A menneske) og godt at sønnen " passer" ind i familien :). Liv har ret denne verden er indrettet til A mennesker, så VI B'er må underordnet os.
  Måske der en dag laves skoler med forskellige mødetider :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja det ville være rart, for vi "b"er er tit i undertal.

   Slet
 4. hahahaa han er god ham Kristoffer, og nej det har han ikke fra fremmede, vågnede en søndag FORMIDDAG og så til min skræk at Susanne sov endnu, og da var hun KUN 7 måneder!!!!

  Så ja Susanne har snart været et b-menneske hele sit liv.

  SvarSlet
 5. Hold kæft hvor er han kær, er bare glad for Jonas nu gider at se Traktor Tom, så kan vi i det mindste lige tage en time mere mens han sidder mellem os i sengen med tablet'en og ser Traktor Tom:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja sådan var Nikolaj også engang. Og han vil stadig gerne tidlig op, men nu klarer han det hele selv, så der er håb Connie

   Slet
 6. Åh, stakkels barn... det ligner lidt vores tumling om morgenen. Lige for tiden nyder hun at få lov at sove længe i fulde drag, men når jeg får lært "at gå igen" så er det sket.
  Men hvor ville jeg ønske, at jeg kunne holde mig vågen om aftenen, alt det jeg kunne få lavet så :-)

  SvarSlet