torsdag den 7. februar 2013

H som hjemmedirektør

Ja det er min titel lige pt og HOLD DA OP hvor jeg nyder det...
Sagde sidste år mit job op i bare frustration over at man bare skulle sælge for at sælge. Der var kommet ny direktør i firmaet og selvfølgelig var jeg da med på at der skulle sælges. Men jeg gider ikke konkurrencer blandt de ansatte og salg af bras til ens dejlige faste kunder. Jeg ville ikke sælge for bare at sælge. Da jeg spurgte om jeg ikke bare kunne sælge noget kunden kunne bruge, i stedet for noget pjat, ja så fik jeg det svar:"Kan du ikke lide lugten i bageriet, så kan du bare skride" og efter første dag med tvangssalg og "nu-har-du-solgt-så-meget-bras"skema/streger, kom jeg tudende hjem til manden min, som bare bad mig sige op pronto...
Fandt ud af at jeg kunne få tilskud til pasning af eget barn og så kom Kristoffer hjem til moar og gå. Han var aldrig blevet rigtig glad for vuggestuen (og det var ellers et pragtfuld sted).
Da min opsigelse landede på vores tidligere direktørs bord (han var stadig i firmaet), ja så rullede lavinen. Den nye direktør røg ud med flyvende fart og den gamle røg tilbage på sin post (som han er skabt til, han ville bare lige gerne prøve at koncentrere sig om noget andet end tørre tal). Jeg blev tilbudt mit gamle job, for de havde været RIGTIG glade for mig (lå i top 10 over bedst sælgende i hele kæden og var altså kun deltidsansat). Men nu var alt kørt i stilling med opsigelse af vuggestueplads og ansøgning om "pasning af eget barn", så jeg takkede nej, med fuld opbakning af manden min og en fantastisk veninde, som bare var der, når jeg ville græde snot... Pragtfuld med sådanne mennesker.
Så nu går jeg hjemme og nusser. Hjemmet er ikke mere rent end inden, for det har jeg ikke tid til, vasketøjskurven brækker sig stadig når man åbner det skab det ligger i, men hold da kæft hvor er det dejligt at kunne gøre det hele i ungernes tempo og bare være der for dem. De nyder at moar bare er hjemme, manden min nyder at han nu bare kan være studerende på fuld tid (vi har sparet op til at han kunne studere, så de faste udgifter er der styr på og også de uforudsete) og ikke skal tænke på hvornår ungerne skal bringes og hentes til sport og spejder. At jeg med HÅRD hånd handler ind EN gang i ugen og fikser lidt mad, assisteret af min lille hushjælp... Livet er dejligt og pengene er små, men vi klare os strålende. Fantastisk weekend til alle jer derude.
Nikolaj der giver Kristoffer et ORDENTLIG smækkys

12 kommentarer:

 1. Synes du er så sej, ikke mange har det mod, som du har vist der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Det var også en stor kamel at sluge lige i første omgang, for jeg har altid elsket mit job. Det var altid afvekslende, ikke en dag var ens og jeg var omgivet af kreative søde kunder. Det var en stor dejlig stofbutik med masser af udfordringer...Men der er altid en dør åben for mig der, for som de sagde, jeg smækkede jo ikke med døren. Dejligt

   Slet
 2. Super godt gået :-) Sikke da en tumpe til ny chef, du fik, godt du kom væk derfra, selv om den gamle chef kom tilbage :-) Dejligt at høre at I alle fungere godt med jeres beslutning :-) Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare den helt rigtige beslutning. Sådan lidt held i uheldig at han sådan pustede sig op, for hvor er det dejligt når man kan se at familien blomstre op. Skønt. :)

   Slet
 3. Sikke en historie - godt at der viste sig at være en løsning (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. En pragtfuld løsning vil jeg bare sige. Elsker det :)

   Slet
 4. En rigtig solskinshistorie - så skønt når folk som jer tør tage springet og nyde livskvaliteten.
  Gid det var mig :o)

  Nyd weekenden.
  Kh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare så dejligt. Elsker det :) og god weekend til dig

   Slet
 5. Godt gået .. SEJT ! .. super der er nogen i disse (jeg gider egentlig ikke høre om det mere) krisetider (er det ikke et forfærdelig misbrugt ord - så det lover jeg ikke at bruge mere ....) der tør tage skridtet og være direktør i sit eget liv. SEJT !

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er der ikke så mange der tager det skridt. Det var også lidt skræmmende, men hold da op hvor er det pragtfuldt :)

   Slet
 6. Dejligt at I har mulighed for at prioritere privatliv og unger over arbejdet. Heldige unger at ave en sådan mor (og far)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er de også glade for. De nyder at der er tid til dem og at der altid er plads til at tage kammerater med hjem efter skole. Det er skønt

   Slet