fredag den 25. januar 2013

Udsalg

Jeg var på lidt "udsalg" her i går, eller det vil sige, det er 2 butikker der har ophørsudsalg :(, en leg & lær og kop & kande.
I leg & lær troede jeg lige, jeg var så heldig og fange lidt whiteboard tusser i sorte.... Men da jeg kom hjem og ville prøve de nye vidunderlige tusser til alle vores beskeder og indkøbslister, ja så viste det sig squ at de var : HVIDE... 
"Ahh pis oz" var min første tanke. Pengene liiiige ud af vinduet, øv :(
Nå men mens jeg står og grubler over om jeg skal køre retur over til den lidt småsure ekspedient (jeg turde ikke spørge hende om noget, af frygt for at hun ville bide mig...), kommer jeg til at kigge på vores ovn. Den har sort glasflade... Lige det tusserne var tiltænkt til. Manden min grinede meget af mig og min lille opdagelse, men han må indrømme det er meget praktisk. Ovnen er lige ved siden af køleskabet og vi behøver ikke hænge et whiteboard op som fylder vores i forvejen overfyldte køkken. Det må man da sige er held i uheld. God weekend, vil skrive lidt flere ting på mit nye "whiteboard"/ovn ;)

6 kommentarer:

 1. "Nød lærer nøgen kvinde at spinde" Det er i situationer som disse nye spændende koncepter bliver opfundet :-)
  God weekend.
  Kh Line

  SvarSlet
 2. Du er da mega snu! Super god ide....
  P.S Super fin lay-out du har fået.;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er bare så smart :D, er faktisk også helt tilfreds med min lille "opfindelse".
   Ja nu må vi se om jeg ændre layoutet, kan ikke rigtig finde ud af om det er for rodet (men på den anden side minder det jo så lidt om mig :P, krearodehovedet )

   Slet
 3. Din side er da blevet rigtig fin.

  Smart ide med ovnlågen, så kan Jan grine nok så meget, du er genial.

  SvarSlet
 4. Tak. Ja han synes det er fin idé nu

  SvarSlet