onsdag den 2. januar 2013

Godt nytår allesammen

Ja så kan vi skrive 2013, lidt vildt... Synes slet slet ikke jeg nåede at lære 2012 at kende, før den var slut. Men når man har det godt, så flyver tiden jo bare afsted.
Nå men jeg er her i 2013 hoppet på en lille syudfordring som Charlotte har fundet på. Hun finder 1 ting eller 2 på pinterest og så går vi bare igang og viser det færdige resultat.
Den 1.udfordring lyder således:
Rens og smør din symaskine.
Nu er min sådan en som ikke er så vild med smørelse (måske overlockeren skulle have en tur også?), så jeg har bare fjernet nullermænd. Det gør jeg MEGET tit, men af en eller anden grund er der ALTID en masse skidt i den.
Min maskine er en Husqvarna Designer SE. Den kan brodere og har så mange sting at jeg ALDRIG nogen sinde kommer til at bruge dem alle, men jeg knus elsker den baby og jeg er IKKE til at holde ud at være sammen med, når der en sjælden gang har været lidt vrøvl med den (det vil manden min gerne skrive under på....)

Her er den, ny pudset og fin (ps: luk venligst jeres øjne for mit øhh.. rod på begge sider, men jeg arbejder bedst når ALTING er liiiige inden for min rækkevide, og det kan faktisk se MEGET værre ud)

6 kommentarer:

 1. Godt nytår du dejlige Alte qvinde! Nu hvor din maskine er top klar, kan jeg så lokke en lille hjælpende be be ud af dig;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det kan du da min skat.
   Glæder mig forresten til at følge jeres hold ;)

   Slet
 2. Spændende udfordring :o)
  Og sikke en fin symaskine. Kan godt forstå at du kan frembringe tryllerier på den :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja var det ikke noget for dig sådan en lille udfordring?
   Ja det er en rigtig guf maskine, for man må jo ikke gå ned på udstyr, når man er så gal med at sy som moi ;o).
   Knus fra Susanne

   Slet
 3. Godt nytår. Er spændt hvad du ellers finder på i 2013.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du må stille mig nogle flere udfordringer ;)

   Slet