lørdag den 18. maj 2013

IKEA we loooove you

Jeps sådan ser en Ford s-max ud når 3 tøser bliver sluppet løs i IKEA!!!! Lad mig sige det som det er: der var ikke mange huller som IKKE var fyldt ud med nips og småting (ting som var ABSOLUT nødvendige, vi kunne IKKE være kommet hjem uden lige netop de ting, TRO MIG!!!).
Vi tog afsted klokken lidt over 9.00 om  morgen og ankom til IKEA Odense ca. kl 10.30 og så blev der shoppet og talt for og imod de ting der blev stoppet i vognene.
Klokken 21.00 kørte vi MEGET stille og rolig ud af P-huset PROPPET med indtryk og nye ideer som der IKKE var plads til i dytten.
Det var en: ikke mindre end FANTASTISK tur, som jeg MEGET gerne gentager....


God pinse

 


16 kommentarer:

 1. ha ha ha jeg går ud fra at der var plads til jer 3 "tøser" da i skulle hjem!!!

  Det ser spændende ud det i har købt, og nej selvfølgelig kan i overhovedet ikke undvære noget af det i har købt :)

  Hva' ikke mere plads i dytten, jamen så må i jo afsted igen :) :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Der var maaaasser af plads til os alle og ja det kræver vist en ny tur ;)

   Slet
 2. sådan et par ture har vi også haft i ikea, det er en super butik både at handle møbler og nips i. havde jeg råd var jeg der ugentligt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ville også blive meget hurtig fattig, hvis jeg boede i nærheden af en :D

   Slet
 3. Fnis... Gode indkøb - og må bestemt have været en sjov tur! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en fantastisk tur og vi fik alt puttet alt i bilen uden at skulle pakke om, meget stolt af vores evner :D

   Slet
 4. Ja, utrolig nok, så er der altid noget i Ikea som man ikke vidste man manglede. Jeg ville ønske der ikke var så langt til den nærmeste men måske er det godt nok ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Irene, jeg tror det er godt nok vi skal lidt længere hver gang man får lyst til en omgang IKEA, for hold da op jeg ville AAAALTID kunne putte noget i den vogn og det ville min pengepung godt nok blive ked af :D

   Slet
 5. Tak for en FED tur. Jeg kan sagtens finde på flere ting, som jeg bare må eje = jeg er klar igen

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal SÅ meget over og hente dit billede +++++ alt det løse. Fantastisk tur, men det kan jo hellere ikke blive andet når man har sådan et par pragtfulde tøser med

   Slet
 6. Hold nu op hvor har i shoppet.... Det er lige i min ånd og man kommer altid fra Ikea med lidt mere end planlagt! God pinse til dig;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja aaaltid MEGET mere end der stod på sedlen, meen synes nu vi var ekstrem gode til ikke at rive ned fra hylderne ;)
   Og god pinse til dig, min dejlige skat :*

   Slet
 7. Hahahahaha.... tænk at i har brugt en HEL DAG i Ikea?!? Det er da for vildt. Tog i en lur i sengeafd. eller hvad? Sikke en udflugt. Vildt fedt! Og ret morsomt for een som jeg, der bor tæt nok på en Ikea til kun at småshoppe indimellem : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Mix der var absolut INGEN tid til en lur i sengeafd. men vi blev nød til at starte forfra med noget tv bænk og skab/reol fordi det ikke var på lager og det kom til at tage liiidt tid at ombestemme sig, vi ville jo ikke gerne komme hjem med nogle halve løsninger (som de total jyder vi er :D). Så jo vi fik endevendt HELE ikea og kan nu nææææsten fortælle hvor de forskellige reoler/borde/skabe osv er henne.
   Og tro mig Liv, VI MANGLER MERE!!!!! Så det var ikke den sidste tur :D

   Slet
  2. *LOL* har stadig svært ved at se mig selv i IKEA en hel dag. Fik i mon så rabat i cafeteriet, når i spiste alle dagens måltider dér? Åh hvor er det sjovt altså.

   Slet
  3. Nej ingen rabat, andet end hvad ikea kortet kunne hjælpe med ;). Men det var så hygsomt at tusse rundt med to virkelig dejlige tøser og bare sludre løs om løst og fast mens vi kiggede ting og sager. Simpelthen PRAGTFULDT :D.

   Slet