søndag den 11. november 2012

Nu det jul igen...

Så har jeg skudt julesyningen igang. Mine gamle kollegaer fra Stof2000 har "plaget" om nissehuer. Vi havde alle en sidste år, men da arbejdede de her tøser der ikke lige, så jeg måtte jo igang...
Og en fra strikkeklubben ville så gerne have en monster lang julesok formet som en damesko og der skulle være mange farver. Den har bare været super sjov at lave. Og når jeg nu alligevel var igang med nissehuerne, ja så kunne jeg jo passende lige lave en til de sidste to fra strikkeklubbens dejlige unger. Alle de andre medlemmers unger har. Sidste år gik jeg nemlig besærk i nissehuer. Lavede over 60 stk. Det var så nem en værtindegave eller også fik man bare en fordi... Elsker nemlig at glæde andre med hjemmesyet, når jeg ved modtageren bliver glad for det.
Og som rosinen i pølseenden, fik jeg lavet en lille stak marsvinehuler. Lavede en til vores egne og den var der en der så og bestilte lige 6 stk!!!


8 kommentarer:

 1. Hold da op hvor har du været aktiv.
  Er vild med marsvine hulerne. Gid jeg havde haft sådan én da jeg havde marsvin for mange år siden. Det er da vild luxus!
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og hvor har det været dejligt at kunne strege noget ud på min alt for laaaange to-do liste.
   Ja det er så dejligt med de huler. Ungerne kan tage dem med ind i stuen og sidde stille og rolig med hule og marsvin på skødet. Det er så hyggeligt. Og så er de lige til at smide i vaskemaskinen, når der er blevet griset for meget i dem, skønt.

   Slet
 2. hold op hvor er du produktiv, jeg er vild med den lidt anderledes julesok

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja den er blevet rigtig sjov og fin. Elsker sådanne udfordringer :)

   Slet
 3. Hvor er du simpelt hen så betænksom og sød, jeg er sikker på Jonas bliver glad for hans nissehue:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han skulle da ikke snydes. Og ja tror du ikke han vil elske den (ellers vil dagplejen;))...

   Slet
 4. Kommef man med en lille ide/tanke så har du straks tænkt det igennem og fået endnu flere. Din hjerne må da altid være på arbejde. Julesokken er jo simpelthen gennemført. Vi glæde os allerede til at "trække" i vores nissehuer

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha nej den står aldrig stille. Der er for lidt timer i døgnet og ALT for mange ideer.
   Ja jeg burde jo lave til os voksne også (ja vi to har, men de andre)

   Slet