mandag den 10. november 2014

Jeg lever endnu

Ja lever skam endnu... Selvom der har været meeeeeeget stille. Kom både godt op til Færøerne og med en dags forsinkelse, kom vi også hele hjem igen. Svigerfar er blevet betalt tilbage, hvad han sådan set forærede os... Gider ikke modtage penge og så få proppet i fjæset :" nåh frisør har du råd til" hmfp... Jeg har råd til meget, det gælder bare om at vende de basser man har og udnytte dem til fulde...
Vores tur til Færøerne var såmænd rigtig hyggelig, men kan ikke just sige jeg er til fjelde, mos, tåge, regn og får... I hvertfald ikke over længere tid og af flere omgange. Har nu skrevet det på min "to-do" liste og vil glæde mig til en anden ferieform til næste år. Manden min var nemlig så heldig og vinde hos "Matilde", et bette rejsegavekort... Ikke dårligt. Jeg drømmer om at gense st. Thomas og st. John... Ville squ ikke være så dårligt.
Har været kreativ, meget syaktiv til kunder (fik dog syet en stak ens fætter bluser til Kristoffer og nevøen + lidt niece outfit, som jeg ikke fik taget billeder af inden aflevering. Bluserne der er på billedet er Kristoffers, efter vi landede på dansk grund igen).
Strikketøjet er også fundet frem igen, men der skal jeg vist liiiige have min strikkeguru ind over... Har pillet lidt for meget op (og det er ikke det projekt der er billede af, det er en hue i "færøsk" uld som består af mest Islandsk uld...) Så HJÆÆÆÆP hæklemor :D.
Nå vil videre i mine projekter og lover snart at få gang i bloggen igen

7 kommentarer:

 1. Fede bluser. Jeg hjælper gerne med strikketøjet, du siger bare til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder bare supert med hjælpen, ellers tror jeg der går heeelt ged i den :D

   Slet
 2. Godt at se din online igen Sus :-)

  SvarSlet
 3. Det er simpelthen så cool at du i november laver en blog-status-opdatering om sommerferien. Sådan Sus! Ha ha ha. Du er for griner. Og vi er her endnu.

  Klaphat-svigerfar. Arj. Skrev jeg det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha :D Liv du har ret, men tænkte det ikke gjorde så meget, når nu der ikke var så meget sommer og sol i indlægget. Ej der var sol deroppe, den tittede frem bag skyerne engang imellem. Tjaa min svigerfar er ikke altid kendt for sine udtalelser, men hva' fanden, holder squ af den gamle klaphat alligevel :D og jo det må man godt skrive ;)

   Slet
  2. Der skulle jo selvfølgelig stå han er kendt for sine, til tider, ret dumme udtalelser :D.. og jeg er nok ikke en dyt bedre, så vi går fint i spænd :D

   Slet