mandag den 23. september 2013

Gaveræset

Jeps jeg har valgt at stå af gaveræset, eller i hvertfald stå af der hvor man alligevel ikke er sammen med de pågældende gavemodtagere. Og det kommer helt af sig selv, når noget af familien vælger at drage ud i verden og man alligevel ikke er sammen med dem mere end måske maks 1 gang om året.
Og når  manden min har planer om at studere videre til civilingeniør... Puha fru Nikolajsen skal tænke kreativt og kun i bløde pakker... Gad vide hvad ungerne mener om det... KUN bløde pakker... De får traumer for livet, men det er jo ikke sådan når BÅDE faderen OG moderen vælger at forfølge deres drømme...
Og når fruen sådan NÆÆÆÆSTEN har valgt at lave "stof-købs-stop"... Der skal nu bruges af det der er på lager (puuha det bliver hårdt... Har "desværre" ladet mig inspirere af hæklemor) Så kun stof hvis andre betaler (godt jeg har et gavekort til stof 2000 hæ hæ)
Og så får i da lige et bette billede af vores fine æbletræ, før det blev flået her i weekenden. Uha de skal smage godt, mums

9 kommentarer:

 1. lækkert fyldt æble træ....og bløder pakker ikk helt dårligt :) eller hvad :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lækkert med alle de dejlige æbler. Og nej bløde pakker plejer at være gode, men måske ikke lige når man er mellem 3 og 10 år ;)

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 3. Er sikker på at dine bløde pakker er velkomne uanset modtagerens alder : )
  - kan godt forstå holdningen mht. hvornår man giver gaver. Her er der også kun når vi er inviteret (gælder begge veje) eller på anden måde fejrer sammen : ) og så er familien i øvrigt så herligt begrænset i antal ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da det bedste når man kan opleve modtagerens glæde (eller skuffelse ;)), så derfor er jeg GLAD for den beslutning. Og vi er da hellere ikke mange, men det løber alligevel op...

   Slet
 4. Uhhh det bliver hårdt med "næsten" non shopping på stof.
  Jeg tror at jeg skal på æblerov i jeres have, de ser da rigtig gode ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaaaaa det bliver SÅÅÅ hårdt... men jeg overlever nok ;), når du kan, så kan jeg dylme også.
   Du kommer bare, der er lidt tilbage ;)

   Slet
 5. ih så er det godt at jeg elsker dine bløde pakker, nu må jeg se at komme i tænkehjørnet og finde ud af hvad jeg ønsker både til fødselsdag og jul.
  De æbler ser da bare alt for gode ud, mums :) ps. så må mormor og lillebedstefar komme med alt legetøjet til både fødselsdag og jul, jubi, så skal jeg rigtig ud og købe gaver i Sønderborg.

  SvarSlet