tirsdag den 13. august 2013

slut på den her sommerferieSejltur for de store med mine forældre,


kærestetur til Sønderborg med manden min.
Pragtfuld sommerferie

6 kommentarer:

 1. Åh det lyder da som en fuldstændig vidunderskøn sommer i har haft. Og sikke en masse oplevelser. Lola'er - wow! : )
  Nåmen. Betyder det at du er sådan lidt mere stabilt tilbage nu. For det glæder jeg mig nemlig til! Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi/jeg har haft så travlt, at jeg IKKE engang har haft tiiiiiid til at kigge rundt i blogland.... ren skandale hmfp...
   Og jeg vil ABSOLUT gøre mit bedste til at vende mere stabilt tilbage ;) både som blogger OG læser af blogland :D

   Slet
 2. ja det har du ret i, hvor blev sommeren af? men bortset fra det, så var det en god sommer med dine unger, 2½ uge med sommer, sol og varme, 2 utroligt dejlige børnebørn som er så store at de kan en masse ting, bla. sætte lillebedstefar fra bestillingen med at grille brød, fordi de blev trætte af hans forkullede brød og ærligt talt så var ungernes brød meget bedre :)
  Hjælp til aftensmaden, især Freja, det kunne de bare de var en stor hjælp, og også når vi handlede ind gik det bare derudaf, dog fik vi ikke så meget mede hvidløg, kunne ikke snyde Nikolaj da han jo læser varedeklarationer som "smurt" men alt i alt en rigtig god tur, hvor de fik badet både ved stranden og fra båden, nå ja så var der lige Frejas bemærkning " lillebedstefar hvorfor går du altid i badebukser, når du aldrig bader???" hehe så fik han den, ham som vil være vinterbader!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja det har været en dejlig tur for dem, de har rigtig nydt det, pragtfuldt... De glæder sig vist nok allerede til næste år ;)

   Slet
 3. Ja hvor blev den ferie af. Stoffer er da blevet en stor dreng.

  SvarSlet
 4. Ja vi vil have en ommer :D, lad os starte forfra. Ja den bette skid vokser aaaalt for hurtig. Inden jeg ser mig om spørger han efter bilnøglerne... Og lige om snart er de 2 store teenagers.... hold nu op ahhh jeg kan ikke følge med

  SvarSlet