tirsdag den 26. marts 2013

Pandebånd...

Ja huen har lidt den voldsomme og meget grimme OPTRÆVLINGS død. Det var SLET SLET SLEEEEET ikke som jeg havde regnet med (og så var der en masse fejl i opskriften.... ØV)
Nå men nu har jeg hevet strikkepindene frem ooooog trævler endnu engang op!!! Det skulle gerne munde ud i et pandebånd. Nu må vi se, for lige pt er jeg ikke så glad for mine  kanter i den ene side....

9 kommentarer:

 1. Stakkels "forhenværende" hue... Håber den får et nyt og godt liv som pandebånd....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det håber jeg virkelig også, for NU skal det altså være, mangler bare så meget noget fikst til mine ører :)

   Slet
 2. Rooooolig nu... det hedder økonomi-garn og er ikke altid så tosset :-)
  Du skal jo lave kanterne ens i begge sider, og hvis det kræver en ekstra maske for at kunne gøre det, så lav den... og nyd pæne ens sider...
  Ville gerne yde førstehjælp til pæne kanter over nettet, hvis jeg kunne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha det ord tager jeg til mig. Ketty du må oprette en online strikkeskole for analfabeter som mig :D, kunne være PRAGTFUUULDT.
   Besluttede mig for at lav 3 retmasker i hver side, så var den prut slået ;). Har nemlig lært af min Bedste (dengang hun endnu levede) at man aaaltid tager første maske af når man starter, men det bliver noget kludder når man laver perlestrik og har fået proppet 27 masker på pinden... det er sikkert noget vås, men det ville ikke som mig!!!!!
   (Og så fandt jeg da også lige ud af, at kauni garn ikke er så godt som økonomi garn, det brister aaaalt for let)

   Slet
  2. Kauni er sart, men så lækkert når det er vasket. Tre retmasker i hver side og perlestrik for resten, så går du i hvert tilfælde ikke galt i byen :-)
   Glæder mig til at se resultatet

   Slet
 3. Kan mærke din frustration helt ud på min side af skærmen! Hehe. Men kan læse mig frem til (i kommentarfeltet) at du har fundet dig en løsning : ) Fortsat god 'fornøjelse'. Kh. Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja Liv det har været en sej kamp, men jeg er ikke sådan at bide ske med... Jeg vil have det pandebånd!!!! Og nåede da også et pænt stykke i går aftes/nat... men er jo ikke lynstrikker og mangler 2/3. Jeg har til søndag aften, så skal det nemlig bruges ;).
   knus fra Susanne

   Slet
 4. Hvordan går det medpandebåndet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er klar til i aften sammen med en snegl!!!! :D

   Slet